Naponta frissülő online regény startupperekről, befektetőkről és vállalkozókról

Startupperek

02. Peter

2016. november 29. - Báró Kissfaludy Mihály

„Jack! Mikor készülsz már el azzal a mobil alkalmazással, amiről a múlt héten beszéltünk? Órákkal ezelőttre ígérted és még semmit nem láttam belőle! Csörgettelek, de nem veszed fel, írtam sms-t, Skype-on és Facebook-on is küldtem üzenetet, de semmi válasz, maradt ez az email, utolsó próbálkozásként, várom az anyagot, nem szeretném, ha lemaradnánk az évtized üzletéről!”

(Email, Peter Linch, startupper, Boston, USA)

 

„Peter, tegnap kineveztek a Hansen Technologies vezetőjének, ejtsük ezt a startupos bohóckodást, itt nagy pénzt kereshetek, a nálam lévő progi eddig elkészült sorait átküldöm emailben ma estig, ne keress, nem érek rád.”

(Email, Jack Legere, ex-startupper, IT csoportvezető, Hansen Technologies Ltd., San Francisco Bay Area, USA)

 

„Jack, b*szódjál meg!”

(Email, Peter Linch, startupper, Boston, USA)

 

„Peter, sajnos nem találtam meg a lementett progit, sok sikert neked a továbbiakhoz!”

(Email, Jack Legere, ex-startupper, IT csoportvezető, Hansen Technologies Ltd., San Francisco Bay Area, USA)

 

Most mit csináljak? Világraszóló üzleti ötletem van, de elszállt a programozóm…Minden lényeges tudás nálam van, de egy sor programkódot sem tudok írni, ez az igazi szívás…De, megoldom valahogy, mindig megoldottam eddig is. Körbekérdezem az ismerőseimet Facebook-on és LinkedIn-en, ránézek a startupos weboldalakra, hátha találok egy megfelelő programozót a környékről. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy így cserbenhagyott Jack, ráadásul ő az egyik legrégebbi cimborám, vele már általános iskola óta benne voltunk minden buliban. Elszalasztja élete legjobb és legjövedelmezőbb üzleti lehetőségét a balfácán…

Peter összedobott egy instant kávét, hóna alá csapta laptopját és lerohant a szomszédban lévő közösségi irodában bérelt asztalához agyalni egy kicsit az ötletein. Hála Istennek, a szokásos asztalom szabad; fel kellene hívni Charles nagybácsikámat, neki minden problémára van egy ütős megoldása és ráadásul befektetőként keresi a napi betevőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://startupperek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312010820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása