Naponta frissülő online regény startupperekről, befektetőkről és vállalkozókról

Startupperek

20. Daniella

2016. december 17. - Báró Kissfaludy Mihály

Amint Daniella pitche befejeződött és kivárta az orkánerejű tapsvihar elcsendesülését, csatlakozott a srácokhoz. Mirot és Felixet teljesen letaglózta a prezentáció s nem is értették, Daniella mikor készült fel az előadására. Daniella motyogott valamit, mert még mindig remegett izgatottságában, majd az asztalra pillantott.

Egy feltűnően elegáns névjegykártyája várta az asztalnál.

- Hihetetlen, súgta Daniellának Felix. Ez a pasas egy igazi nagyágyú, nem szabad elszalasztani a lehetőséget!

- Nyugi Felix, Daniella már biztosan tudja, hogy milyen stratégia mentén fogunk tárgyalni az emberünkkel. És egyébként, én nem zárkóznék el azelől sem, hogy több befektetőt megkeressünk és aki a legelőnyösebb szerződést tolja az orrunk alá, azzal kell szerződni, tette hozzá Miro.

- Fiúk, ügyesnek kell lennünk, de ezen dolgoznunk kell még. Első lépésként, amint véget ér a meetup, odamegyek beszélgetni a pasashoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://startupperek.blog.hu/api/trackback/id/tr4812096453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása